Valby Maskinfabrik P2

Bygherre
De Forende Ejendomsselskaber

Entreprise
Beton- og tømrerentreprise

Arkitekt
CF Møller

Ingeniør
Midtconsult & Norconsult - Wessberg A/S

Omfang
3.000 m² råhus samt 1.500 m² ombygning

Udført
2015-2017

JFP har for De Forenede Ejendomsselskaber opført 2. etape af Valby Maskinfabrik, P2. Byggeriet omfattede 66 boliger, etablering af kontorhus på cirka 3.000 kvm. som råhus i eksisterende bygning, samt etablering af fælleshus på cirka 1.500 kvm. i eksisterende bygning.

Valby Maskinfabrik er en del af det tidligere F.L. Smidth-område, hvilket bebyggelsen bærer tydeligt præg af. Med rød bindingsværk, røde teglsten og røde stålkonstruktioner. Samlet udgør det en historisk reference til områdets industrielle fortid og er dermed en vigtig signatur, som er med til at give området sin karakter.

JFP påbegyndte byggeriet som planlagt i december 2015, og byggeriet blev afleveret i sensommeren 2017.

På dette projekt udfører JFP Murer & Tømrer a/s beton- og tømrerentreprise. Betonentreprisen bestod af fundamenter, terrændæk, insitu støbte vægge- og dæk samt tunnel til P-dæk. Tømrerentreprisen bestod af indvendig tømrerarbejder i fælleshuset, herunder gipsvægge, indvendige døre, lofter og vindfang.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up