Rækkehuse Skødstrup

Bygherre
AlmenBo, Aarhus

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Dreyer Arkitekter

Ingeniør
Niras

Omfang
3.112 m²

Udført
2018 - 2019

JFP Murer & Tømrer har opført 33 rækkehuse i Skødstrup nord for Aarhus 3 måneder før tid. Byggeriet er opført i hovedentreprise for AlmenBo, og med den tidlige færdiggørelse er der lejeindtægter 3 måneder før, hvilket var en særdeles godt for bygherren.

De 33 rækkehuse er fordelt på fire boligblokke, og udover opførelse af husene har JFP Murer & Tømrer også stået for anlæg af udenomsarealer med blandt andet haver, stier og parkeringspladser.

Rækkehusene er opført to i etager med interne trapper og uden vandrette lejlighedsskel. Rækkehusende er funderet direkte på intakte jordlag eller på opbyggede komprimerede sandpuder. Råhus konstruktionen er udført i betonelementer og letbeton-elementer. Facaderne er udført som skalmurværk med murkroner, og taget er udført som varmt tag med trykfast isolering og tagpap. Til rækkehusene hører også skure, som er udført i træ med udvendig pladebeklædning.

Beton, murer og tømrerarbejde er udført i egenproduktion. Projektet blev påbegyndt i første kvartal af 2018 og boligerne blev afleveret i april 2019, altså 3 mdr. før tid.

Almenbo roser JFP
Projektchef, Jesper Holze fra AlmenBo er meget tilfreds med JFP Murer & Tømrer: ”Vi har haft et godt samarbejde med JFP Murer & Tømrer på byggeriet og er yderst tilfredse med, at aflevering er 3 måneder før tid. Det giver os ekstra lejeindtægter og færre byggerenter. Samtidig er byggeriet afleveret i den ønskede kvalitet. Vi vil gerne samarbejde med JFP Murer & Tømrer på fremtidige projekter.”

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up