Rækkehuse, Skødstrup

Bygherre
AlmenBo, Aarhus

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Dreyer Arkitekter

Ingeniør
Niras

Omfang
3.112 m²

Udført
2018 - 2019

JFP Murer & Tømrer har en lang historie med opførelse af boliger og rækkehuse i det midt- og vestjyske. Med kontrakt på opførelse af 33 rækkehuse for AlmenBo Aarhus i Skødstrup indtager vi også det østjyske.

De 33 nye rækkehuse bliver fordelt på fire boligblokke, og udover at opføre husene skal JFP Murer & Tømrer også stå for anlæg af udenomsarealer med blandt andet haver, stier og parkeringspladser.

Rækkehusene bliver opført to i etager med interne trapper og uden vandrette lejlighedsskel. Rækkehusende funderes direkte på intakte jordlag eller på opbyggede komprimerede sandpuder. Råhus konstruktionen bliver udført i betonelementer og letbeton-elementer. Facaderne bliver udført som skalmurværk med murkroner, og taget bliver udført som varmt tag med trykfast isolering og tagpap. Til rækkehusene hører også skure, som bliver udført i træ med udvendig pladebeklædning.

Beton, murer og tømrerarbejde udføres i egenproduktion. Projektet blev påbegyndt i første kvartal af 2018 og boligerne skal efter forventning afleveres i juni 2019.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up