Kongegården, Silkeborg

Bygherre
JFP Investment

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter

Ingeniør
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Landskabsarkitekt
Terra Nova

Omfang
7.070 m²

Udført
2016-2018

Byggeriet, som JFP opførte i totalentreprise, indeholder 40 ejerlejligheder og 16 rækkehuse.

De 40 ejerlejligheder blev opført som tre- og fireetagebygninger med indbyggede forskydninger. I facaderne er der arbejdet med frem- og tilbagetrækninger samt altaner og tagterrasser for at understrege mangfoldigheden i byggeriet. Rækkehusene, der udgør et afsluttet gaderum mod vest, blev opført efter en ensartet planløsning med enkelte forskydninger mellem husene, hvilket skaber en dynamisk virkning i facaden.

Både etageboliger og rækkehuse blev opført i teglsten med nuancer mellem de enkelte bygninger. Udearealerne og veje er udlagt som stilleveje med begrænset adgang til bilkørsel.

Opgaven omfattede desuden en parkeringskælder til beboere i området.

På dette projekt har JFP Murer & Tømrer a/s udført betonentreprisen, herunder fundamenter, terrændæk og P-kælder inkl. overbeton. Derudover er der lavet insitu støbte kældervægge og skumbeton på etagedækkene.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up