Espelund Børnehave, Rødovre

Bygherre
Rødovre Kommune

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter

Ingeniør
Norconsult

Omfang
1.700 m²

Udført
2018 - 2019

Daginstitutionen bliver opført i to plan og bliver på cirka 1700 kvadratmeter. Den skal rumme 180 børn og bliver en lys og moderne daginstitution. Udenfor kommer der en naturlegeplads med masser af udfordringer og aktiviteter for børnene, som både inden- og udendørs vil kunne tage en rutsjebane ned fra 1. sal. Daginstitutionens tag bliver begrønnet, så bygningen falder ind i omgivelserne. En flot institution i høj kvalitet, så det lever op til standarden i Rødovre.

Arkitektonisk vil institutionen harmonere med de omkringliggende bygninger og den karakteristiske natur, der indbyder til spændende og utraditionelle udearealer, som er en vigtig del af det kulturhistoriske Espevangsområde. Forvaltningen har tidligt i processen inviteret de kommende beboere i Terrassehaven i Irmabyen til et dialogmøde, og der er i så vidt omfang som muligt taget hensyn til naboerne. Eksempelvis bliver udeområderne etableret, så legepladsens mest rolige sted ligger mod Irmabyen, mens de store børns leg hovedsageligt kommer til at ske i det område, hvor der allerede i dag er en legeplads ved Espevang.

Beton, murer og tømrerarbejde udføres i egenproduktion. Projektet opføres fra primo første kvartal 2018 og skal efter forventning afleveres i medio 2019.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up