DNV Gødstrup - Psykiatri, Herning

Bygherre
Region Midt

Entreprise
Elementmontage

Arkitekt
AART architects, SMAK architects og Nordic

Ingeniør
ÅF Buildings Denmark

Landskabsarkitekt
VEGA landskab

Omfang
15.000 m²

Udført
2019

De regionalpsykiatriske funktioner i Holstebro og Herning samles i DNV-Gødstrup, så voksenpsykiatrien og den ambulante del af børne-/ungdomspsykiatrien i fremtiden bliver naboer under samme tag og med fælles indgang med somatikken.

I den forbindelse er der opført 13.000 m² psykiatrisk hospital,  som en forlængelse af det somatiske hospital. Psykiatrien kobler sig på somatikkens flow både i kælder, stue og 1. sal.

Bygningen der skal indeholde psykiatrien består af  kælder, der forbinder bygningen til resten af sygehuset. Stueplanen indeholder primært sengeafsnit, både til voksne samt børn/unge. Desuden er der fællesarealer samt sportssal. 1. sal indeholder primært kontorer samt ambulatorier. Teknik er placeret i 3 decentrale taghuse på tag som inddækkes med trælister.

På dette projekt har JFP Murer & Tømrer a/s udført betonelementmontagen af 15.000 m² sygehus fordelt på 3 etager. Elementmontagen omfattede vægge, søjler, bjælker, kompositer, huldæk og trapper. I alt 28.000 m² betonelementer.

Derudover udførte JFP Murer & Tømrer a/s også tømrer og snedker arbejder på projektet, herunder indvendige lette skille vægge i gips, montage af faste gipslofter og systemlofter, montage af indvendige døre, både sikringsdøre og almindelige døre samt udbygning af lette facader, delvis med pladebeklædning og delvis med trælister. Teknikhuse udføres i sandwichpaneller.

 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up