Børnehuset Espelunden, Rødovre

Bygherre
Rødovre Kommune

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter

Ingeniør
Norconsult

Omfang
1.800 m²

Udført
2018 - 2019

Børnehuset Espelunden på ca. 1.800 m² opført i 2 plan med delvis kælder, skal rumme 180 børn med tilhørende pædagogisk personale, samt køkkenpersonale til nyt stort produktionskøkken.

Udenfor er der naturlegeplads med masser af udfordringer og aktiviteter for børnene, som både inden- og udendørs vil kunne tage en rutsjebane ned fra 1. sal. Daginstitutionens tag er begrønnet, så bygningen falder ind i omgivelserne. En flot institution i høj kvalitet, som lever op til standarden i Rødovre. 

Arkitektonisk harmonere institutionen med de omkringliggende bygninger og den karakteristiske natur, der indbyder til spændende og utraditionelle udearealer, som er en vigtig del af det kulturhistoriske Espevangsområde. Forvaltningen har tidligt i processen inviteret de kommende beboere i Terrassehaven i Irmabyen til et dialogmøde, og der er i så vidt omfang som muligt taget hensyn til naboerne. Eksempelvis er udeområderne etableret, så legepladsens mest rolige sted liggerde mod Irmabyen, mens de store børns leg hovedsageligt kommer til at ske i det område, hvor der allerede i dag er en legeplads ved Espevang. 

Børnehuset Espelunden er næsten udelukkende opført af JFP – Murer & Tømrer’s egne folk, herunder beton, tømrer, snedker og indvendigt murerarbejde. Dette har været med til at sikre den høje kvalitet og fremdrift, som JFP - Murer & Tømrer er kendt for.

Projektet blev afleveret til tiden den 4. juni 2019

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up