Betty III, Frederiksberg

Bygherre
Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forenede Boligselskaber

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter

Ingeniør
MOE

Landskabsarkitekt
BOGL

Omfang
10.840 m² og 480 m² kælder

Udført
Igangværende byggeri som forventes afleveret i november 2021

JFP har sammen med vores rådgivere, vundet totalentreprisen Betty III på Frederiksberg. Projektet omfatter opførelse af et nyt plejecenter med 125 plejeboliger og tilhørende servicearealer. Det nye plejecenter opføres for Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forenede Boligselskaber. Byggeriet skal binde området sammen og indgå i Generationernes byrum.

Betty III omfatter i alt 125 plejeboliger i varierende størrelse samt tilhørende servicearealer og multihal. Projektet er på 10.840 m² fordelt på 6 etager, med 25 boliger på hver etage. Herudover ca. 480 m² kælder.

De tilhørende udearealer er indrettet med bl.a. gårdrum, overdækninger og terrasser som skaber anvendelige opholdsrum og oplevelser. De tilhørende udearealer skal være med til at sikre en mangfoldig og levende bydel. 

Stueetagen indrettes med fitnessrum, multisal, spa, terapi, fodpleje, frisør og butik, som beboere og lokalområdet kan benytte. På alle etager er der store altaner, fællesstuer og fælleskøkkener. 

Dommerkomiteen lagde vægt på at JFP sammen med rådgiverteamet har lavet et godt og gennemarbejdet forslag, hvor de forskellige arealer
er optimeret. Projektets store styrke ligger i hovedgrebet, der skaber rigeligt med dagslys til fællesarealer og skaber en meget urban og direkte
sammenhæng med byrummet. Valget af træ på facaderne er en flot løsning og boligerne er veldisponerede. 

JFP Murer & Tømrer har på dette projekt udført entreprisen for beton- og elementmontage. Betonentreprisedelen har omfattet insitubeton af yder-, inder- og punktfundamenter i henholdsvis kælder- og stueetage, samt terrændæk og Lecablokke. Elementmontagen har omfattet montering af vægge, søjler, bjælker, kompositter, huldæk og trapper. Projektet er færdig projekteret og råhuset er lukket.

Projektet er færdig projekteret og råhuset er lukket.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up