Båstruphuse, Fredensborg

Bygherre
Fredensborg Og Omegns Brugsforening

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitec A/S

Ingeniør
hamiconsult a/s rådgivende ingeniører

Omfang
2.450 m² - 17 nye rækkehuse

Udført
April 2019 - April 2020

For Fredensborg Og Omegns Brugsforening opfører JFP - Murer og Tømrer 17 nye rækkehuse.

Totalentreprisekontrakten omfatter nedrivning af den eksisterende SuperBrugs, samt opførelse af de 17 nye rækkehuse. Udover opførelse af de 17 rækkehuse, omfatter entreprisen også færdigprojektering i fællesskab med arkitec og hamiconsult.
Projektet er opdelt i 2 etaper. 

Fundament og etagedækket fra den gamle SuperBrugs er bibeholdt. Ovenpå dette opføres Etape I, som omfatter de 10 første rækkehuse.
Kælderen omdannes til P-kælder, med parkeringsplads til hver bolig. Etape II omfatter opførelse af 7 rækkehuse.

Rækkehusene udføres som topmoderne to-plansboliger på 137 - 145 m². Der etableres elevator fra P-kælder til fælles gårdmiljø hvor JFP - Murer og Tømrer også skal etablere mindre terrassehaver til hver bolig, samt fællesarealer. 

Etape I forventes afleveret medio december 2019, Etape II forventes afleveret ultimo april 2020 

På Båstruphuse udfører JFP - Murer og Tømrer's egne folk beton-, tømrer-, snedkerarbejder. Dette er med til at sikre den høje kvalitet og fremdrift, som JFP - Murer og Tømrer er kendt for.  

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up