Vi tager arbejdsmiljø alvorligt

keyboard_arrow_down

Høj sikkerhed og god sundhed er en æressag hos JFP. Vi tager vores medarbejderes trivsel seriøst...

JFP Murer & Tømrer stræber efter at være en rigtig god arbejdsplads. Det kræver, at vi konstant har fokus på alle aspekter i medarbejdernes hverdag – ikke mindst arbejdsmiljø og sikkerhed, trivsel og sundhed. 

Vi har fokus på stressrelateret sygefravær. Med et meget lavt sygefravær klarer vi os ret godt – og ligger langt under landsgennemsnittet. Vi har blandt andet en trivselsprocedure med jævnlige HR-møder og mulighed for stressforløb eller forebyggelse med eksterne stresskonsulenter. 

Konstant fald i antallet af arbejdsulykker

Et andet fokusområde er sikkerhed. Siden vi påbegyndte det målrettede arbejde med sikkerheden i 2013 har vi hvert år ved den årlige drøftelse mellem de interne arbejdsmiljøorganisationer og den øverste ledelse kunnet konstatere fald i antallet af arbejdsulykker. I dag ligger vi langt under gennemsnittet i byggebranchen. Målet er dog fortsat endnu færre arbejdsulykker.

 

Bliv ringet op

Vil du gerne høre mere om, hvordan JFP arbejder? Send dine kontaktinformationer til os, så ringer vi dig op...

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up