Stor fagentreprise til JFP Murer & Tømrer

11. marts 2021

Vallensbæk Gårdhaver-boliger - Fagentreprise indenfor beton-og elementmontage / Foto: JFP Arkiv Vallensbæk Gårdhaver-boliger - Fagentreprise indenfor beton-og elementmontage / Foto: JFP Arkiv

JFP Murer & Tømrer løser i 2021 den største fagentreprise indenfor beton-og elementmontage i firmaets historie. 315 boliger plus erhverv – i alt 32.000 m² under navnet ”Vallensbæk Gårdhaver-boliger” på Vejlesvinget i Vallensbæk. Der skal leveres beton-og elementmontage til, og i uge 10 påbegyndes elementmontagen.

Byggeriet skal DGNB Guld-certificeres, og det betyder en minutiøs planlægning af indkøb af materialer og produkter, der lever op til de skærpede krav. Det er noget af det JFP Murer & Tømrer er rigtig gode til og erfarne i.

5.500 m³ beton og 5.000 betonelementer
Der skal bruges ikke mindre end 5.500 m³ beton til støbearbejdet og 5.000 betonelementer til boligerne. Det er en stor logistikopgave, og i uge 10 påbegyndes elementmontagen. Projektet løses for Adsbøll Entreprise i Kolding, og det er det 4. store projekt, som JFP Murer & Tømrer løser for dem.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up