Skånsom renovering af retsbygning i Ringkøbing

5. november 2020

Foto: JFP Murer & Tømrer arkiv Foto: JFP Murer & Tømrer arkiv

JFP Murer & Tømrer renoverer i hovedentreprise den 101 år gamle retsbygning i Ringkøbing. Entreprisen omfatter bl.a. nedtagning af det gamle spir, som med nyt kobber og tømmer skal føres tilbage til sit originale udseende.

JFP Murer & Tømrer vandt i sommeren 2020 hovedentreprisen på renoveringen af den gamle retsbygning i Ringkøbing. Det er en spændende opgave for JFP Murer & Tømrer, og de stærke kompetencer inden for tømrerfaget er kommet i spil.

Retsbygning får sit oprindelige udseende
Renoveringen omfatter nyt tag, gennemrenovering af murværket, maling af nogle vinduer, mens andre udskiftes. I forbindelse med etablering af nyt tag genskabes de 5 kviste, som bygningen oprindelig var født med, og bygningen føres således tilbage til sit oprindelige udseende.

Renovering af spir
Spiret skal ligeledes gennemrenoveres, og derfor har det under store sikkerhedsforanstaltninger været nødvendigt at nedtage det. Spiret skal føres tilbage til sit oprindelige udseende og have nyt kobber og tømmer, ligesom der skal etableres ny vejrfløj.

 

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up