Seniorer stadig en del af JFP

28. april 2022

JFP Seniorer samlet i forbindelse med fejring af JFP's 50 års jubilæum / Foto: Mingo (JFP) JFP Seniorer samlet i forbindelse med fejring af JFP's 50 års jubilæum / Foto: Mingo (JFP)

Flere seniorer er stadig en del af JFP. ”Jeg synes det er en fornøjelse at holde forbindelsen til vores tidligere medarbejdere, som nu er seniorer. De har gjort en stor indsats for os igennem tiden, og derfor vil vi gerne holde kontakten til dem. Vi inviterer to gange om året til besøg på nogle af vores byggepladser og afslutter med frokost. Det er min far, Jørgen Friis Poulsen, som grundlagde firmaet, som står for arrangementet” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen.

Jens Hedevang er en af de seniorer, der er med i seniorklubben. Han fortæller: ”Jeg var med til at starte seniorklubben i 2016, hvor jeg stadig var ansat i JFP. Min ansættelse sluttede da jeg fyldte 70 år i 2018. Jeg var en af de første projektledere, der blev ansat i JFP og har været en del af seniorklubben siden den officielle start den, 15. juni 2016. Vi har besøgt mange af de nye byggerier siden, og det er både interessant og hyggeligt at mødes. Noget af det jeg særligt sætter pris på er at hilse på medarbejderne på kontoret. Selvfølgelig vil vi ikke forstyrre, men en lille kort snak er altid dejligt, og så er det sjovt at se, hvad JFP beskæftiger sig med i dag. Jeg nyder besøgene på byggepladserne og de gode historier og anekdoter, der kommer frem under frokosten.”

Læs også: JFP fejrer 50 års jubilæum i 2022

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up