Rejsegilde på Grundfos Event Hall til tiden

12. juni 2020

JFP vandt tilbage i december 2019 hovedentreprisen på opførelsen af Event Hall for Grundfos. Byggeriet er på 3.000 m², og onsdag den 10. juni blev der, trods coronakrise og massive regnmængder i starten af året, holdt rejsegilde som aftalt.

Stor ros fra Grundfos
Der var stor ros fra Grundfos til både JFP, håndværkerne og rådgiverne til rejsegildet den 10. juni. Torben Ømark, finansdirektør i Grundfos udtalte: ”Vi vil gerne sige en meget stor tak til håndværkerne, JFP og rådgiverne for en virkelig god indsats. Det er imponerende, at vi kan stå til rejsegilde på den dato, vi aftalte trods massive regnmængder i starten af året og coronakrise. Der er ydet en meget stor indsats, og det er vi meget taknemmelige for. Vi er fuldstændig trygge som bygherre både ift. tidsplanen og økonomien, som også følges til punkt og prikke.”

Poul Due Jensen, næstformand i Poul Due Jensens fond fortsatte: ”Jeg er om end endnu mere stolt end Torben Ømark over at stå her i dag. Som del af Grundfos-familien og salgsansvarlig er det en stor glæde at kunne bygge videre på Grundfos Center, som min farfar grundlagde, og min far videreførte. Jeg er glad for, at kunne lægge et ekstra lag på og endda til en 100% overholdt tidsplan og økonomi. 1000 tak til alle.”

Event Hall færdig i april 2021
Event Hall skal være færdig i april 2021 og indeholder selve Event Hall byggeriet på 3.000 m², ombygning af 720 m² eksisterende kontor og mødelokaler samt anlægning af 10.300 m² udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv. JFP er hovedentreprenør, Erik Arkitekter totalrådgiver med COWI som underrådgiver og JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer står for betonentreprisen og elementmontagen.

Den nye Event Hall skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i 3 mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid. Hallen ligger til forskel fra den eksisterende hal i niveau, som betyder at messestande fra hele verden kan transporteres direkte ind i hallen og opstilles nemt og hurtigt.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up