Rejsegilde på endnu et JFP byggeri

11. oktober 2021

Rejsegilde - Remmerslund, Hedensted  /  Foto: JFP Rejsegilde - Remmerslund, Hedensted / Foto: JFP

JFP opfører i Remmerslund ved Hedensted 80 rækkehuse i totalentreprise for ejendomsudvikleren, Innovater. Det er det 3. byggeri, JFP opfører for Innovater og samarbejdet er godt. Den 7. oktober blev der holdt rejsegilde, og den gode stemning på pladsen prægede dagen.

Alle parter på projektet arbejder godt sammen, og det gjorde rejsegildet til en særlig god oplevelse. Håndværkerne blev fejret, og både Innovater og Casa Nord, som projektet er solgt til, deltog og var med til at markere dagen.

JFP Murer & Tømrer præfabrikerer redskabsskure
JFP Murer & Tømrer, som er JFP’s datterselskab, udfører beton- og tømrerentreprisen på byggeriet. I den forbindelse præfabrikeres redskabsskure på eget værksted i Herning. Processen er en klar fordel for bygherren, idét vejrlig ikke spiller ind. Håndværkerne kan montere skurene, når vejret egner sig til det, uden at noget er vådt.

80 rækkehuse til flere generationer
Rækkehusene i Remmerslund opføres på et samlet areal på 7.000 m². Boligerne er lejeboliger til flere generationer og opføres med en muret facade og med en-sidig taghældning med tagpap. Området klimatilpasses med åbne render langs vejene, som opsamler overfladevand fra den delvist skrånende grund. Vandet opsamles i en nyetableret sø, som samtidig vil fungere som et naturligt samlingssted for områdets beboere.

Boligerne skal stå klar til maj 2022.

Læs også: JFP opfører to byggerier ved siden af hinanden

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up