Rejsegilde på 33 rækkehuse i Skødstrup

26. september 2018

Vejret var klassisk efterårsvejr med regn og blæst, da der forleden var rejsegilde på de 33 rækkehuse, som JFP Murer & Tømrer er i fuld gang med at opføre for AlmenBo Aarhus i Skødstrup. Trods vejret var det for JFP Murer & Tømrer på mange måder en særlig dag. Vi har en lang historik med opførelse af boliger og rækkehuse i det midt- og vestjyske. Med disse 33 rækkehuse i Skødstrup har vi også indtaget det østjyske.

De 33 nye rækkehuse bliver fordelt på fire boligblokke, og udover at opføre husene skal JFP Murer & Tømrer også stå for anlæg af udenomsarealer med blandt andet haver, stier og parkeringspladser.

Rækkehusene bliver opført i to etager med interne trapper og uden vandrette lejlighedsskel. Rækkehusende funderes direkte på intakte jordlag eller på opbyggede komprimerede sandpuder. Råhuskonstruktionen bliver udført i betonelementer og letbeton-elementer. Facaderne bliver udført som skalmurværk med murkroner, og taget bliver udført som varmt tag med trykfast isolering og tagpap. Til rækkehusene hører også skure, som bliver udført i træ med udvendig pladebeklædning.

Beton, murer og tømrerarbejde udføres i egenproduktion. Projektet blev påbegyndt i første kvartal af 2018 og boligerne skal afleveres i juni 2019.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up