JFP udvider med en HR direktør

15. december 2020

I erkendelsen af, at medarbejderudvikling og -fastholdelse er vigtigere end nogensinde, opprioriterer JFP HR-indsatsen og ansætter en HR direktør. Direktøren skal indgå i JFP’s ledelse og er en direkte konsekvens af 1,5 års arbejde med ledelsesprocesser.

Øget fokus på  medarbejderudvikling og -fastholdelse
CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP udtaler: ”Vi har igennem 1 ½ år arbejdet med vores ledelsesprocesser, og ansættelsen af en HR direktør er en direkte konsekvens af det. Vi har været så heldige at finde en yderst kompetent person – Janni Hummelshøj, der kommer fra en stilling som Regional HR Manager i MT Højgaard. Vi har store forventninger til samarbejdet og det øgede fokus, vi derved får på medarbejderudvikling og medarbejderfastholdelse. Vi ansætter samtidig en ny økonomidirektør, som kommer fra byggebranchen, og som kan tilbyde økonomisk styring, der er 100% tilrettet vores behov. De to nye direktører er begge kvinder, og det giver en god balance i vores direktion.”

Ny HR Direktør
Janni Hummelshøj er pr. 1. november ansat som HR direktør i JFP a/s. Janni Hummelshøj kommer fra en stilling som Regional HR Manager i MT Højgaard A/S, hvor hun har været i 5 år. Før sin ansættelse i MT Højgaard var hun HR Manager i en amerikansk ejet produktionsvirksomhed og før det 4 år i rekrutteringsbranchen. Janni Hummelshøj er cand. merc. i strategi og ledelse og skal bl.a. arbejde med medarbejderudvikling, medarbejderfastholdelse og samarbejdsprocesser. Ansættelsen understøtter JFP’s ambition om at være i blandt byggeriets bedste arbejdspladser.

JFP styrkes igennem Business Intelligence
Jannie Hoffmann Skyum er pr. 1. december ansat som ny økonomidirektør i JFP a/s. Jannie Hoffmann Skyum har 20 års erfaring som økonomichef, og kommer senest fra en stilling som CFO i Scandi Byg A/S. Tidligere har hun blandt andet været medejer af produktionsvirksomheden Hansen Door A/S. Hun er HD i Regnskab og Økonomistyring og har bl.a. arbejdet med strategiprocesser, økonomisk styring af entrepriseprojekter og Business Intelligence. Ansættelsen af Jannie Hoffmann Skyum skal styrke JFP’s økonomiske rapporteringsmodel bl.a. igennem Business Intelligence samt bidrage til et stærkere økonomisk fokus.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up