JFP takker håndværkerne på Olof Palmes Allé

9. november 2021

Kran og Pølsevogn på Olof Palmes Allé / Foto: JFP Kran og Pølsevogn på Olof Palmes Allé / Foto: JFP

JFP opfører hele to boligprojekter for Østjysk Bolig på Olof Palmes Allé i Aarhus. Både 350 almene boliger på den gamle Journalisthøjskole grund og 40 lejeboliger til ”Storbylandsbyen.” Den 27/10 var der arrangeret pølsevogn til håndværkerne som tak for godt arbejde.

JFP vandt tilbage i august 2020 opførelsen af 300 ungdomsboliger og 50 familieboliger – i alt 350 almene boliger på den gamle Journalisthøjskole grund på Olof Palmes Allé. Kort tid efter overtog JFP også opførelsen af 40 lejeboliger til Storbylandsbyen på nabogrunden. Det har givet en god synergi til gavn for begge projekter.

Tak til håndværkerne
Onsdag den 27. oktober blev håndværkerne på begge byggerier takket for godt arbejde. Der var arrangeret pølsevogn, og det skabte glæde og smil på læben. JFP Murer & Tømrer, som varetager flere entrepriser på de 350 boliger, herunder tømrer, beton og elementmontagen, deltog også i arrangementet

2 gange 22 tons
I samme uge løftede en muskelstærk kran i forbindelse med elementmontagen 2 elementer, der hver vejede 22 tons på plads på Journalisthøjskole grunden. De 350 boliger opføres som 3 bygninger – a, b og c og kældrene er nu færdigstøbt med beton i to af bygningerne.

Storbylandsbyen – boliger til hjemløse og socialt udsatte
Storbylandsbyen rummer 40 boliger i henholdsvis 1- og 2 etager. Projektet er støttet af Aarhus Kommune, der har disposition over halvdelen af boligerne til hjemløse og andre socialt udsatte. Byggeriet opføres i 4 klynger og lukkes nu med tag og vinduer samtidig med, at de indvendige arbejder er påbegyndt.

Olof Palmes Allé med de 350 almene boliger forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2023 og Storbylandsbyen med de 40 lejeboliger til maj 2022.

Læs også: JFP vinder igen et byggeri i Aarhus

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up