JFP skal opføre det 3. byggeri for Innovater

29. marts 2021

Innovater - Remmerslund, Hedensted / Illustration: ATRA arkitekter A/SInnovater - Remmerslund, Hedensted / Illustration: ATRA arkitekter A/S

JFP har et godt samarbejde med projektudviklingsvirksomheden Innovater og skal i totalentreprise, nu opføre 80 rækkehuse i Remmerslund, Hedensted for dem. Der arbejdes i forvejen sammen på Ruten Plejecenter og Storetorv Boliger i Tingbjerg.

Frugtbart samarbejde
”Vi har været med i projektudviklingen af boligerne og er derfor glade for at skulle opføre dem også. Vores samarbejde med Innovater er rigtig godt og udmynter sig i nogle gode bygbare løsninger, der lever op til både økonomi og kvalitet” udtaler CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.

80 rækkehuse til flere generationer
Der skal opføres 80 etplans tæt-lav rækkehuse i varierende fra 80 – 100 m² alle med egen have og terrasse. I alt et samlet areal på 7.000 m². Boligerne er lejeboliger og særligt målrettet unge familier og seniorer.
De opføres med en muret facade og med en-sidig taghældning med tagpap. JFP Murer & Tømrer skal varetage beton – og tømrerentreprisen. Ansøgning om byggetilladelse er indsendt, og byggeriet forventes igangsat i foråret 2021. Boligerne skal stå klar den 1. april 2022.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up