JFP overdrager nøglerne til det nye psykiatriske hospital i Gødstrup

7. juli 2020

Fredag den 3. juli var en stor dag. JFP overdragede som hovedentreprenør nøglerne til det nye psykiatriske hospital i Gødstrup til Region Midtjylland. Godt 2 år har det taget at bygge hospitalet, som er på 14.000 m² og sygefaglig direktør, Claus Graversen var glad og meget tilfreds.

”Beslutningen om hospitalsbyggeriet blev taget for en række år siden, hvor regionsrådet bevilgede en stor sum penge til forbedringer i psykiatrien Det er derfor en stor dag for os i dag – ja en milepæl” udtalte sygefaglig direktør, Claus Graversen den 3. juli, hvor regionsdirektør fra JFP, Niels Henrik Madsen overdragede nøglerne til hospitalet til ham. Hospitalet blev afleveret til tiden.

Et moderne hospital
Hospitalet ligger sammen med det somatiske hospital i Gødstrup, som JFP også har leveret en række entrepriser til. Hospitalet er flot og funktionelt og rummer 90 enestuer, 54 samtalerum, opholdsstuer, gårdhaver mv., og er et moderne psykiatrisk hospital, der indbydende og venligt tager imod personale og patienter.

Nøglerne overdraget til psykiatrien i Gødstrup

 

 

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up