JFP Murer & Tømrer vinder totalentreprise på domicilbyggeri

16. maj 2022

Visualisering af IMBOX Protection domicil i Skødstrup / Arkitec as. Visualisering af IMBOX Protection domicil i Skødstrup / Arkitec as.

JFP Murer & Tømrer a/s skal i totalentreprise opføre et domicilbyggeri for IMBOX Protection. Virksomheden er vokset igennem en årrække og har derfor brug for mere plads til både administration og lager.

Byggeriet opføres som et kvalitets murstensbyggeri og placeres i Skødstrup ved Aarhus. Domicilet omfatter 1.600 m² administration og 700 m² lager, og projekteringen starter nu. Placeringen af domicilet er tæt på virksomhedens nuværende domicil i Egå og skal stå færdigt i august 2023.

Byggeriet passer perfekt til JFP Murer & Tømrer
”Vi er glade for den nye ordre, som passer rigtig godt ind i vores portefølge. JFP Murer & Tømrer er stærke til erhvervsprojekter i denne størrelsesorden, og vi kan løse store dele af entreprisen i egenproduktion” udtaler CEO, Mikkel N. Steffensen, JFP Murer & Tømrer.

JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer a/s er et datterselskab af JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i Karlslunde. JFP Murer & Tømrer udfører fag-, hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer- og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up