JFP Murer & Tømrer laver råhus på 7 etagers prestigebyggeri i Herning

1. juni 2022

Råhusentreprise på Vestergade 60-64 i Herning / Visualisering: Sweco Architects Råhusentreprise på Vestergade 60-64 i Herning / Visualisering: Sweco Architects

JFP Murer & Tømrer fik tidligere på året råhusentreprisen på et 7 etagers prestigebyggeri på Vestergade 60-64 i Herning. Efter nedrivning af den eksisterende ejendom er projektet nu i gang, og bygherren håber, at erhvervslokalerne i stueplan allerede står klar i år.

Ejendomsudvikler, Jesper Blicher Lauritzen har et mål om, at byggeriet skal blive det flotteste etagebyggeri i Herning. Byggeriet ligger centralt placeret i byen og bliver 7 etager højt med erhverv i stueplan. JFP Murer & Tømrer varetager råhusentreprisen og er glade for at bidrage til Herning by’s udvikling.

Penthouse på toppen
Byggeriet har et bruttoareal på 3.547 m². Det indeholder 35 lejligheder heraf en penthouse på toppen med egen tagterrasse. Der etableres en fælles terrasse for ejendommens øvrige beboere på en lavere etage, og lejlighederne bliver med store vinduespartier og franske altaner. Erhvervslokalerne i stuen kommer til at huse en blomsterbutik og frisør, som i øjeblikket er genhuset. Arkitekt og ingeniør er Sweco Architects og Sweco Danmark.

Læs også: JFP vinder endnu en entreprise på DNV-Gødstrup

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up