JFP Murer & Tømrer kåret som Gazelle

28. september 2018

Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret Danmarks vækstelite – gazellerne. I 2018 er JFP Murer & Tømrer kommet med i det fornemme selskab og er blevet kåret som Børsen Gazelle 2018: En virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. 

At blive kåret som gazellevirksomhed er noget særligt, som ikke er alle virksomheder forundt, da kravene, som man skal leve op til gennem en årrække, er ganske hårde. Derfor er vi også både stolte over og glade for kåringen, der viser at vores virksomhedsstrategi og værdigrundlag bærer igennem. Hos JFP Murer & Tømrer satte vi for fem år siden en række visionære mål for vores udvikling som selvstændigt datterselskab under JFP. Siden er vi gået fra en omsætning på 25,7 mio. kroner i 2014 til en omsætning på 75,4 mio. kroner i 2017, mens vores medarbejderstab er gået fra 24 medarbejdere til 47 i dag. Omsætningen for 2018 ser også allerede nu positiv ud, og vi har travlhed på alle fronter.

Vi tager ikke entrepriser på supersygehuse som vores storesøster JFP, men vi sætter en ære i at finde og vinde opgaver i en lidt mindre kaliber, udføre arbejdet og aflevere opgaven til bygherrens tilfredshed. Med vores egne folk i alle roller, både i projektledelsen og som udførende på tømrer-, murer- og betonarbejde. Vores værdier troværdighed, handlekraft og ordentlighed er ikke bare noget vi siger. Det er det, vi lever efter hver eneste dag. Det er noget af det, vores kunder oplever, når de arbejder sammen med os – akkompagneret af høj kvalitet og en løsningsorienteret tilgang til tingene. 

Udvælgelsen af gazellerne foretages af Greens Analyseinstitut, og kriterierne er objektive og bygger på data fra Erhvervsstyrelsen. Gazellekåringen bliver fejret i Aarhus den 7. november, hvor der også bliver kåret en regionsvinder.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up