JFP Murer & Tømrer igen kåret som Gazelle-virksomhed

10. oktober 2019

JFP Murer & Tømrer a/s blev kåret som Gazelle-virksomhed for første gang i 2018 og er nu igen i det fornemme selskab. Virksomheden lever op til alle de skrappe krav og mere til. Med en vækstkurve, der ikke er set i virksomhedens historie er der stor stolthed.

Fra 24 til 65 medarbejdere

JFP Murer & Tømrer har siden virksomheden i 2014 blev udskilt som et selvstændigt datterselskab under JFP a/s øget medarbejderstaben med 41 mand fra 24 til 65. Omsætningen er tilsvarende øget fra 25,7 mio. til 131,7 mio. Det er en usædvanlig vækstrate i byggebranchen og direktør og medejer, Mikkel N. Steffensen udtaler: ”Vi er stolte over den vækst vi realiserer, og kan se, at det fortsætter i 2019. Jeg tror, der er mange forklaringer på vores succes. Først og fremmest har der været plads i markedet for hoved- og totalentrepriser på 10-50 mio. kr., som er typiske entrepriser for os. Samtidig har vi været gode til at agere på markedet og har fået opbygget en projektorganisation i både Jylland og på Sjælland, som gør os i stand til at være konkurrence- og leveringsdygtige på flere og flere store fag-, hoved- og totalentrepriser. Et af de seneste eksempler er Aarhusgade i København, som er en boligkarre, der renoveres og tilføres 13 taglejligheder med terrasser.”

Ny elementmontage afdeling

En af de ting JFP Murer & Tømrer også har haft fokus på er udvikling af nye forretningsområder. I 2019 er der etableret en elementmontage afdeling, som er kommet overvældende godt fra start. ”Vi har nu allerede 2 montagesjak i elementmontagen, og det går virkelig godt med ordretilgangen. Vi vil blive ved med at agere på markedets behov og vores grundsten omkring ordentlighed både i forhold til kunder og medarbejdere vil vi holde fast i,” fortsætter Mikkel N. Steffensen.
 

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up