JFP Murer & Tømrer har afleveret 3. entreprise til Sporbyen

20. januar 2022

Enghusene bygning Y og Z, råhusentreprise / foto: Arne Andersen Vrå A/S Enghusene bygning Y og Z, råhusentreprise / foto: Arne Andersen Vrå A/S

JFP Murer & Tømrer har i januar afleveret den 3. entreprise til Sporbyen i Randers. Totalentreprenøren er igen Arne Andersen Vrå, og denne gang er det råhusentreprisen på Enghusene.

Der har været et godt samarbejde med totalentreprenøren Arne Andersen Vrå, og projektet har kørt godt.

JFP Murer & Tømrer har varetaget jord-, kloak- og betonentreprisen samt 8.300 m² betonelementmontage. Tidligere har JFP Murer & Tømrer også udført betonelementmontagen på Sporbyen etape 1 og 2 for samme entreprenør.

Togfabrik har indvirket på arkitekturen
Enghusene er opført som to højhuse på henholdsvis 10 og 12 etager. Der er i alt  98 lejligheder fordelt på to-, tre- og fire-værelses lejligheder samt fællesfaciliteter, motionslokale og værksted. Den tidligere togfabrik, Scandia har dannet udgangspunkt for arkitekturen med den særlige nøddebrune farve som minder om corten stål, og som er en reference til den tidligere industrivirksomhed. De to højhuse bliver et flot pejlemærke for hele Sporbyen.

Læs også: JFP Murer & Tømrer sikrer certificering før aflevering

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up