JFP Murer & Tømrer har afholdt rejsegilde på svanemærket byggeri

5. oktober 2021

Rejsegilde på Tvedvej i Kolding / Foto: BlumePress Rejsegilde på Tvedvej i Kolding / Foto: BlumePress

JFP Murer & Tømrer a/s opfører i totalentreprise 29 bæredygtige boliger på Tvedvej i Kolding for AP Ejendomme A/S. Den 28. september blev der holdt rejsegilde.

Byggeriet omfatter 9 rækkehuse på 160 m² g 20 lejligheder på 95 m². Byggeriet skal svanemærkes og rejsegildet blev afholdt forsinket pga. corona. Borgmester Jørn Pedersen deltog i rejsegildet og udtrykte glæde over, at AP Pension/- Ejendomme ser potentialet i Kolding først med opførelsen af Kolding Sky og nu med boligerne på Tvedvej. Han fremhævede, at det svanemærkede byggeri understøtter Koldings udvikling.

Læs også: JFP Murer & Tømrer vinder totalentreprise på Svanemærket byggeri

Kvalitetsbyggeri og godt samarbejde

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glædede sig over markeringen af boligerne.

”Med rejsegildet er vi nu gået ind den afsluttende fase i opførelsen af boligerne på Tvedvej i Kolding. Boligerne opføres bæredygtigt og bliver certificeret med svanemærket, hvilket blandt andet stiller krav til valg af materialer. Det er godt for både klimaet og for de folk, der kommer til at bo her” sagde Peter Olsson, der samtidig roste det arbejde, som JFP Murer & Tømrer udfører ved opførelsen af de 29 boliger:

”Det er første gang, vi arbejder sammen med JFP Murer & Tømrer, og det er et samarbejde, som lever helt op til de forventninger, vi har for vores boliger. Det er et flot stykke arbejde, håndværkerne udfører, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde.”

Jesper Friis Poulsen, CEO hos JFP takkede ligeledes for det gode samarbejde – også med rådgiverne og fremhævede, at JFP altid tænker på de kommende beboere/brugere af de byggerier, der opføres.

”Det gør, at vi gør os lige lidt ekstra umage for at sikre en god og solid kvalitet af vores arbejde.”

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up