JFP Murer & Tømrer fejrede rejsegilde på Herlev Byskole

1. april 2022

JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde på Herlev byskole. Foto: JFP Arkiv JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde på Herlev byskole. Foto: JFP Arkiv

JFP Murer & Tømrer og byggeriets parter fejrede rejsegilde på Herlev Byskole. Der bygges ny daginstitution i tæt tilknytning til skolen og 5 af skolens bygninger renoveres. Det gode samarbejde parterne imellem og det gode håndværk blev fremhævet i talerne.

JFP Murer & Tømrer udfører hovedentreprisen på bygningen af ny daginstitution og renovering af Herlev Byskole for Herlev Kommune. Renoveringen er på 2.550 m² og omfatter fem bygninger, som udgør skolens fagfløj og personalefaciliteter. Derforuden laves et markant kvalitetsløft af de generelle fysiske rammer på skolen. Den nye daginstitution er på 1.148 m² og placeres i umiddelbar tilknytning til skolen.

Rejsegilde med stor forventningsglæde
Borgmester, Thomas Gyldal Petersen fra Herlev Kommune deltog i rejsegildet og nævnte i sin tale:

”Det er en stor glæde at stå her i dag. Vi ser meget frem til at institutionen, Enghuset flytter ind i den nye daginstitution. Det er den første grønne institution i Herlev Kommune. Der er både fokus på udeliv, genbrug, madspild og bæredygtighed, og samtidig skal placeringen af institutionen lette overgangen fra institution til skole. Vi glæder os meget til det hele står færdigt til sommer, og jeg vil gerne takke JFP og alle håndværkerne for et godt arbejde – I er fagligt dygtige og kompetente.”

Fantastisk samarbejde
Direktør, Søren Ibsen fra Friis Andersen Arkitekter fremhævede det gode samarbejde i sin tale:

”Vi er heldige at få JFP som entreprenør. Vi har et fantastisk parløb, som bygger på samarbejde uden konflikter. Samtidig vil jeg fremhæve, at I får en skole renset for PCB og helt ren for miljøskadelige stoffer. Det giver et godt arbejdsmiljø for børnene.”

200 dage uden ulykker
I forbindelse med renoveringen af skolen bliver der etableret flere energireducerende tiltag såsom automatisk indstilling af lys ift. dagslys og CTS styring af ventilationsanlæg med varmegenvinding. Der er generelt valgt materialer med lav vedligeholdelsesgrad og lang levetid for at sikre en bæredygtig skole, og byggeriet har netop passeret 200 dage uden ulykker, som er en milepæl.

Læs også: Første spadestik på Herlev Byskole 

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up