JFP Murer & Tømrer bygger taglejligheder i København

12. december 2018

I Aarhusgade i København har JFP - Murer & Tømrer siden starten af 2018 været i gang med opførelsen af 13 nye taglejligheder med tilhørende tagterrasser. Renoveringen udføres for Juristernes- og Økonomernes Pensionskasse og omfatter ligeledes gårdmiljø, adgangsforhold, opgange og kældre.

Nyt og gammelt forenes
Den gamle kare, som omfatter 11 opgange byder på mange udfordringer så som skævheder i byggeriet og facaden. Med etablering af taglejligheder omfatter renoveringen reelt et helt nyt hus, der skal ovenpå det gamle, og det kræver mange specialløsninger. Der er et fortrinligt samarbejde imellem bygherren, rådgiveren og JFP, som giver gode og spændende løsninger.

Spær er rejst
Der er rejst spær til store dele af tagkonstruktionen, og der er etableret et helt nyt bærende dæk - en stålkonstruktion, der er skudt ind ovenpå det gamle dæk. Sideløbende arbejdes der med prøveopgange til for- og bagtrappe, der viser store hensyn til ejendommens originale udtryk. Der fremstilles mock-ups i tæt samarbejde med rådgiverne, så det helt rigtige udtryk findes.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up