JFP Murer & Tømrer afslutter kæmpe betonentreprise på A Place To

4. november 2021

A Place To, Esbjerg - Betonentreprise / Foto: DK Roof og JFP  A Place To, Esbjerg - Betonentreprise / Foto: DK Roof og JFP

JFP Murer & Tømrer har på Bjarke Ingels projektet, A Place To i Esbjerg afsluttet firmaets 2. største betonentreprise til dato. Hele 3.500 m³ beton og mere end 4.000 mandetimer er der præsteret på A Place To projektet, som blev opstartet i oktober 2020, og afsluttet november 2021.

JFP Murer & Tømrer har både udført fundamentsentreprisen og de 3 baser på tårnene. På bare én dag blev der leveret 1.300 m³ beton på 130 lastbiler til byggeriet.

Projektet er helt unikt og tegnet af det internationalt anerkendte Bjarke Ingels Group. Det omfatter 3 tårne på henholdsvis 57, 35 og 23 meter og ligger prangende placeret på Tovværket i Esbjerg. Der bliver i alt 314 ungdomsboliger og et hotel med 117 værelser.

Indvielse af borgmesteren
Den 2. september blev byggeriet indviet, og der blev holdt en længe ventet Grand Opening reception. De to laveste tårne er færdige og beboes allerede af ca. 170 unge, og ultimo året færdiggøres det højeste tårn på 57 meter, som ud over ungdomsboliger kommer til at indeholde A Place To hotellet.

Ved receptionen klippede Esbjerg Kommunes borgmester, Jesper Frost Rasmussen båndet til byggeriet og omkring 120 særligt inviterede gæster oplevede det spektakulære byggeri helt tæt på. Jesper Frost Rasmussen nævnte med stolthed, at Esbjerg er med til at sætte en helt ny dagsorden med det fællesskab, som de unge bliver en del af, og samtidig kan Esbjerg nu give studieboliggaranti.”

Læs også: JFP Murer & Tømrer afleverer Gasa C i Aarhus

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up