JFP Murer & Tømrer afleverer byggeri 3 måneder før tid

30. april 2019

JFP Murer & Tømrer har netop afleveret 33 rækkehuse i Skødstrup nord for Aarhus 3 måneder før tid. Byggeriet er opført i hovedentreprise for AlmenBo, og med den tidlige færdiggørelse er der lejeindtægter 3 måneder før, og det er en særdeles god nyhed for bygherren.

Almenbo roser JFP
Projektchef, Jesper Holze fra AlmenBo er meget tilfreds med JFP Murer & Tømrer: ”Vi har haft et godt samarbejde med JFP Murer & Tømrer på byggeriet og er yderst tilfredse med, at aflevering er 3 måneder før tid. Det giver os ekstra lejeindtægter og færre byggerenter. Samtidig er byggeriet afleveret i den ønskede kvalitet. Vi vil gerne samarbejde med JFP Murer & Tømrer på fremtidige projekter.”

Optimerede processer
JFP Murer & Tømrer har optimeret processerne på byggeriet. Det er forklaringen på den tidlige aflevering. Først lykkes det at få betonelementleverancen fremskyndet, og dernæst blev alle arbejdsprocesser gennemgået og optimeret. Det har været utrolig godt for den attraktive bebyggelse, der allerede er 100% udlejet.

Moderne byggeri i rå materialer
Rækkehusene er opført i rå materialer, der giver et moderne udtryk, som falder godt ind i omgivelserne og i det bakkede terræn. Boligerne er 2-5 værelses rækkehuse i 2 etager. Råhuskonstruktionen er opført i beton- og letbetonelementer, og der er udført skalmur med murkroner. Der er opført skure i træ med pladebeklædning og anlagt udenomsarealer med haver, stier og parkeringspladser.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up