JFP i Gødstrup fik tidlig julegave i år af datterselskabet - JFP Element Montage

20. december 2018

JFP teamet i Gødstrup fik tidlige julegaver i år. Den spritnye afdeling i egenproduktion - JFP Elementmontage – leverede nemlig varen, og fik monteret de første vægelementer på blok K på psykiatrien. Et byggeri som består af 3 blokke – K, L og M - i alt 14.000 m².

Enorm mobilkran
Montagearbejdet sker med en stor mobilkran fra Liebherr type LR1160 – en såkaldt bæltekran, som vejer 160 tons med max. løftehøjde på 135 m. Kranen kan løfte 8 tons, og har et fladeareal på 7x10 m, og fylder derfor godt i landskabet. Kranen skal de næste 4 måneder opstille i alt ca. 29.000 m² betonelementer og over 200 betonsøjler i byggeriet, som skal afleveres i foråret 2020.

Næste step – tæt tag
Næste milepæl kommer, når alle væg- og dækelementer er rejst op i 1.sals højde, og der opnås det man benævner ”tæt tag”. Dette er planlagt at ske først i foråret på blok K, og når den første tagmembran er udlagt – først herefter kan man starte op med installationer og indvendig aptering.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up