JFP afleverer byggeri på 3 ½ måned

10. november 2021

Ny sorteringshal og forbindelsesbro til GLS Herning  /  Foto: JFP Ny sorteringshal og forbindelsesbro til GLS Herning / Foto: JFP

JFP har bygget ny sorteringshal samt forbindelsesbro til GLS Herning på kun 3 ½ måned. Tidsfristen var meget presset, og derfor var glæden stor, da byggeriet blev afleveret til aftalt tid fredag, den 5. november.

JFP har arbejdet sammen med GLS i mange år. Første entreprise var i 2005, hvor GLS Herning etablerede sit nye domicil, og JFP solgte grundstykket til dem. Det gode samarbejde er fortsat, og nu er den 4. opgave løst. En ny sorteringshal på 950 m², servicearealer på 40 m² samt en forbindelsesbro mellem den nye og den eksisterende hal.

Svævende bro på 30 meter
Broen svæver 4-6 m over terræn og er 30 meter lang, så der var spænding til det sidste, da broen skulle løftes op. Nu er den på plads og transporterer pakker fra hal et, som JFP også byggede og til den nye hal. JFP har haft JFP Murer & Tømrer til at udføre betonentreprisen, elementmontagen og murer- og tømrerarbejdet på byggeriet.

GLS meget tilfredse
Flemming Andersen, som er Depot Manager hos GLS er meget tilfreds med JFP og udtaler: ”JFP har udvist utrolig stor fleksibilitet under hele byggeriet. Det har været vigtigt for os, at vi har kunnet drifte samtidig med byggeriet, og samtidig at tidsplanen kunne holdes. Det har betydet, at JFP har taget weekender i brug for at komme i mål. Det er vi meget taknemmelige for. Derudover har de været usædvanlig tålmodige ift. den lange proces med at få de endelige byggeplaner på plads. Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling.”

Læs også: Kongeaa Trailercenter får større udstillingslokaler på rekordtid

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up