JFP afleverer 80 rækkehuse til Innovater

19. maj 2022

80 Rækkehuse i Hedensted opført i totalentreprise / Foto: JFP 80 Rækkehuse i Hedensted opført i totalentreprise / Foto: JFP

JFP har i totalentreprise opført 80 rækkehuse i Remmerslund ved Hedensted  for ejendomsudvikleren, Innovater. Byggeriet er det 3. byggeri, JFP opfører for Innovater.

Byggeriet blev afleveret den 16. maj, og Casa Nord, som byggeriet er videresolgt til, står nu med det færdige byggeri.

Rækkehusene er opført på et samlet areal på 7.000 m² og består af 80 lejeboliger til flere generationer. JFP har været med i projektudviklingen og JFP Murer & Tømrer har udført beton- og tømrerentreprisen på byggeriet.

Området ved byggeriet klimatilpasses med åbne render langs vejene, som opsamler overfladevand fra den delvist skrånende grund. Vandet opsamles i en nyetableret sø, som samtidig kommer til at fungere som et naturligt samlingssted for områdets beboere.

Læs også: Rejsegilde på endnu et JFP byggeri

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up