216 lejligheder renoveres af JFP Murer & Tømrer

25. juni 2020

JFP Murer & Tømrer blev tilbage i 2019 tildelt renoveringen af en boligkarré med 18 opgange og 216 lejligheder på Store Mølle Vej i København. Det er den anden store renoveringssag, som JFP Murer & Tømrer løser i København for samme bygherre og det er et omfattende projekt, der løber frem til 2023.

Kreativitet omkring byggepladsplacering
Permanent byggeplads er netop ved at blive færdig etableret, og der er blevet tænkt kreativt.
Pga. den lange byggeperiode, er det vigtigt for JFP Murer & Tømrer, at byggepladsen også tager hensyn til, beboerne i ejendommen og det omkringliggende område. Derfor er der indgået en lejeaftale omkring et grønt areal på nabomatriklen og ikke på offentlig vej. Arealet er nu indrettet med skurby, materialecontainere mv., og sikrer en smidigere hverdag for alle parter, herunder områdets beboerne, samt at parkeringspladser ikke inddrages i samme opfang som først antaget under byggeriet.

Omfattende renovering
Ejendommen skal bl.a. energiforbedres og føres op til tidsvarende standard.
Der skal etableres 21 nye taglejligheder med tagterrasser, udføres en gennemgribende renovering af opgange og kælderetage, varmesystemet skal skiftes, og der skal en helt ny tagkonstruktion på hele ejendommen.

Projektet er i 1. etape, og varmessystemet i alle lejligheder er ved at blive udskiftet til et 2-strengssystem, kælderen er under fuld ombygning, og inden sommerferien påbegyndes opsætning af stillads og overdækning til de nye taglejligheder.

Tilbage

Seneste nyt fra Murer & Tømrer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up