Mediehuset Herning Folkeblad

Vi ved noget om medier, mens JFP har forstand på drift og vedligehold

Mediehuset Herning Folkeblad er et stort hus på 3.500 m². fordelt på tre etager og en kælder.

Det er også et nyt og moderne hus spækket med ventilation, teknik, styringer og en masse andet, som kræver løbende tilsyn og vedligeholdelse - blandt andet for at opretholde garantien på alt fra køleanlæg til døre og vinduer.

Det stod hurtigt klart, at det ikke var løsningen at ansætte en vicevært på fuld tid. I stedet valgte vi at entrere med JFP, som vi i forvejen kendte fra vores tidligere hus og kun havde gode erfaringer med. 

Nu ligger opgaven med at vedligeholde og servicere bygningen i hænderne på JFP's serviceafdeling. De varetager almindelig bygningsvedligeholdelse og sørger for at koordinere med underentreprenører inden for tekniske installationer som el, CTS, ventilation og vvs. Vi kan derfor nøjes med at have én kontaktperson, og det er en stor aflastning for os.

JFP er desuden yderst fleksibel og omhyggelig, ligesom de har udarbejdet en driftskalender. Den sikrer, at alle periodiske serviceeftersyn gennemføres, så alle garantier opretholdes - og ikke mindst at huset fungerer optimalt."

Per Thimm, økonomidirektør
Mediehuset Herning Folkeblad

keyboard_arrow_up