Holstebro Gymnasium og HF

Tidsplanen holdt, og diverse småændringer blev taget med godt humør

"JFP ombyggede i 2010, for Holstebro gymnasium og HF, de eksisterende omklædnings­faciliteter i forbindelse med skolens boldhal. Der blev etableret en helt ny 1. sal med ca. 460 m² fitnessrum og undervisningsfaciliteter over den eksisterende omklædningsbygning og atrium­gård. Derudover renoveredes et tilsvarende areal i stueetagen.

Byggeriet tog ca. ½ år at opføre og blev afleveret til tiden iflg. udbudstidsplanen. Entre­prisen omfattede indvendige tømrer/snedkerarbejder, tagarbejder, facadebeklædning, gulv­belægninger, ovenlys samt opsætning af inventar til tekøkkener.

Undervejs blev der foretaget en række småændringer, men det blev taget med godt humør, og tidsplanen holdt. Det samlede resultat blev meget tilfredsstillende, og bygherren er tilsvarende glad for sit nye hus.

Den gode kemi mellem os i samarbejdet om Holstebro Gymnasium og HF har ført til flere opgaver med JFP som vores samarbejdspartner. Senest har vi således vundet udbygningen af Holstebro Rådhus i totalentreprise sammen med JFP."

Jesper Sandfeld, arkitekt maa
Sweco Architects AS

Se referencen her

keyboard_arrow_up