Byggestyring med ansvar og ekspertice

 

Total-, hoved- og fagentreprenør

JFP Murer & Tømrer er landsdækkende og udfører opgaver overalt i Danmark - og vi udfører alt fra total- og  hovedentrepriser til fagentrepriser eksempelvis murer, tømrer eller beton. Vi er vant til at arbejde på opgaver lige fra boligbyggerier og erhvervsbyggeri til byggeri af offentlige institutioner – eksempelvis sygehuse, skoler og plejecentre.

Professionel rådgivning

Uanset om man er ekspert i byggerier eller prøver kræfter med det første gang, er det en fordel at have rådgivere med på sidelinjen. JFP Murer & Tømrer har et team af dygtige projekt- og entrepriseledere og vi går gerne tidligt ind i dit projekt og bidrager med vores mange års erfaring for at sikre, at alle muligheder bliver udnyttet. Det kan spare både tid, penge og ærgrelser. 

Effektiv byggestyring 

Der er tid og penge at spare ved en god byggestyring. JFP har 40 års erfaring med byggestyring for både store og små bygherrer – og på både store og små byggerier. Hos JFP bliver byggestyringen altid varetaget af en projektleder, der har det daglige ansvar for dit byggeprojekt. Derfor vil du aldrig opleve håndværkere, der skubber ansvaret fra sig og over på andre samarbejdspartnere. Du vil altid kunne få overblik og svar på dine spørgsmål ved at henvende dig til din projektleder. 

 

Vores mange facetter

Egne fagfolk på pladsen

Et godt byggeri kræver tæt samarbejde, god dialog og tillid. Det skaber man nemmest, hvis man kender hinanden. Hos JFP Murer & Tømrer har vi ansat 46 fagspecialister, der konstant arbejder på vores projekter: Tømrere, murere og betonfolk, som kender projekterne, kunden og hinanden. Det sikrer vores fleksibilitet og leveringssikkerhed, at vi har et fast team af dygtige og troværdige medarbejdere, som lever op til vores høje kvalitetsstandarder.

Renovering - offentligt og privat

Der kan være fornuft og god økonomi i at renovere i stedet for at bygge nyt. Vi har stor erfaring med renoveringsopgaver - også med de renoveringsopgaver, hvor medarbejdere eller beboere skal fungere midt på byggepladsen, mens arbejdet står på. Vi har den nødvendige erfaring, som kan sikre, at både bygherren og beboerne eller medarbejderne får en god oplevelse, når hverdagsliv og renovering skal gå op i en højere enhed.

Ansvarlighed og bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri er et spørgsmål om ansvarlighed. I forhold til vores medarbejdere, vores kunder og de, der efterfølgende skal arbejde og bo i de bygninger, vi opfører og renoverer. Derfor står bæredygtigt byggeri højt på vores ønskeliste. Ligeledes laver vi gerne DGNB–certificerede byggerier. At beskæftige sig med bæredygtigt byggerikræver viden. Derfor følger vi nøje udviklingen op området – både i udlandet og i Danmark.

Boliger, Strib

8 arkitekttegnede boliger med tilhørende redskabsrum og carport.

keyboard_arrow_up